Szív, sűrít, gyújt, kipufog

Blogban mondom el... hogy megköszönhessem, hogy értsétek, hogy kipufoghassam.

Friss topikok

  • Judit*: @Judit*: lemaradt az aláírás: mamy (2009.04.10. 22:46) Röviden
  • mamaka2: Mostantól remélem csak felhőtlen örömben lesz részetek! Sok boldogságot! (2009.04.08. 15:41) végállomás
  • Tannita: Az 1. képen egyértelműen kivettem, de a második fölött, bevallom ültem pár percig. :) (2009.03.22. 18:54) friss
  • vidramam: Köszönöm Neked és mindenkinek, aki továbbra is szorít nekünk és követi az eseményeket! (2009.03.17. 23:01) 32+4
  • fürge toll: Vidramam, minden nap gondolunk rátok és imádkozunk értetek. Minden rendben lesz, tudom :) (2009.02.15. 10:24) Az izgalmak múltán...

Linkblog

köszönetnyilvánítás

vidramam 2008.12.28. 12:38

Sokaknak tartozunk hálával és köszönettel, a sorrenddel nem szeretnék rangsorolni, mert bármelyik „láncszem” hiánya kudarcra ítélte volna az egész akciót. Legyen tehát „in order of appearance”.

Köszönöm az orvosomnak, Dr. Spánik Gábornak a terhességem legjobb értelemben vett gondozását, hogy mindig odafigyel a részletekre is, hogy bármely időpontban rendelkezésünkre áll telefonon és személyesen, és mindezt soha nem kelletlenül, hanem nagy odaadással, kedvesen. Azért, hogy megemlítette a transzfúzió megoldásának olyan lehetőségét is, amely itthon nem is elérhető, és ezzel ötletet adott nekünk, merre indulhatunk. Hogy végig támogatta, segítette, ahogy tudta és őszinte érdeklődéssel kísérte végig a mi nagy kalandunkat.

Köszönjük Dr. Bodrogi Eszternek, hogy utánajárt az angliai lehetőségeknek, hogy nem hagyta, hogy eltántorodjunk a kiutazástól, hogy felvette a kapcsolatot a kinti orvoscsapattal és kijárta, hogy hamarabb fogadjanak minket. Köszönjük, hogy minden tőle telhetőt megszervezett, hogy odakint csak a beavatkozással kelljen foglalkoznunk: szállást, emberi támogatást, eligazító sorokat.

Nagy hálával tartozunk Dr. Hajdú Krisztinának, aki szakértő diagnózisával és véleményével segítette döntéseinket és leginkább azért, hogy aranyvasárnap vállalta a soron kívüli amnionredukciót, magánéletét háttérbe szorítva. Mindezt Dr. Spánik Gáborhoz hasonlóan minden kelletlenség nélkül, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Nem az. Köszönjük!

Hasonlóképp hálával tartozunk Dr. Bátorfii Józsefnek, aki azon a bizonyos vasárnap délutánon szintén a mi ügyünket szolgálta.

Köszönjük Dr. Cserbák Annának, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta a lakását.

Köszönöm Apósomnak, hogy bármikor ugrott, ha szükség volt rá, intézkedett helyettünk, gondozta a kutyáinkat a távollétünkben. Anyósomnak és Anyukámnak, hogy gondját viselték Majának a távollétem/-ünkben és hogy zokszó nélkül alkalmazkodtak szeszélyesen változó igényeinkhez.

Köszönjük Dr. Deierl Anikónak, hogy nagy odaadással és kedvességgel  istápolt minket kintlétünk során.

Köszönjük az angliai orvosi teamnek: Dr. Sailesh Kumarnak, Dr. Gowrishankar Paramasivamnak és a Queen Charlotte and Chelsea Hospital Fetal Care osztályának minden többi dolgozójának a soron kívüli beavatkozás lehetőségét, a profizmust, a korrekt hozzáállást és a kedvességet.

És végül, de még véletlenül sem utolsó sorban szeretném megköszönni a férjemnek, B-nek, hogy a kórházba kerülésem kezdetétől állta a sarat, vitte a háztartást, ellátta és szerette helyettem is a lányunkat, közben a kutyákkal járó pluszfeladatok is Őt terhelték. Mindeközben engem is igyekezett mindennel ellátni a kórházban, minden nap behozta hozzám Maját. A probléma kiderülte után pedig fáradhatatlanul konzultált, véleményt és segítségeket kért, kapcsolatokat kutatott fel, igazgatta a kezében összefutó szálakat, szervezett, intézkedett, tartotta bennem a lelket, fogta a kezem minden értelemben.

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kipufog.blog.hu/api/trackback/id/tr65845038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Limerick 2008.12.28. 17:18:09

Kedves Vidramam!
Hihetetlen amin átmentetek! Nagyon örülök, hogy ilyen sikerrel végződött, és kívánom, mostantól minden rendben legyen! Sok szeretettel gondolok rátok: sp.

Judit* 2008.12.28. 19:40:31

Vidramam,
elképesztő, amin keresztülmentetek!
Többször elbőgtem magam, míg olvastam soraidat. Sajnálom az elvesztett babát, de nagyon örülök, hogy a kis túlélővel jól vagytok! Csak így tovább! :-)
Drukk továbbra is: mamy

Lucilla 2008.12.28. 21:05:37

Vidramam,
őszintén örülök, hogy eddig minden rendben ment. Én tavaly estem át hasonló beavatkozáson, így minden sorod megérintett, nagyon drukkolok, hogy a ti történetetek is hasonlóan jól végződjön, mint a mienk.
L.

4tissimo · http://4tissimo.wordpress.com/ 2008.12.29. 00:02:25

Sokat gondoltam Rátok, iszonyú erősek vagytok, ahogy ezt végig tudtátok csinálni! :*) És le a kalappal az összes orvos, nővér, segítő és családtag előtt, jó, hogy még vannak ilyen önzetlen és segítőkész emberek...
Ja, és Vidramam, jövő karácsonykor egy kicsivel és egy picivel, a két egészséges porontyoddal súlyosbítva fogod sütni azt az ominózus mézeskalácsot, amit most hiányoltál ;)

RéCica (törölt) 2008.12.30. 09:34:40

Kedves Vidramam és Vidrapap!

Nagyon sokat imádkoztam Értetek tavaly is, nagyon nagy szeretettel és együttérzéssel gondoltam Rátok. Úgy terveztem, ezúttal csak örülni kell majd veletek!
Megint végtelenül együtt érzek Veletek, megint csak a legnagyobb szeretettel kértem az égieket, hogy ezúttal minden rendben legyen Veletek, hiszen annyira megérdemlitek. Muszáj, jól folytatódnia!
Őszintén szólva, én nem úgy döntöttem volna, ahogy Ti, de tiszteletben tartom a választásotokat. Azt viszont engedjétek meg, hogy imádkozzam a halott kisfiatokért és az élőért is, hogy nőjjön nagyra, legyen boldog és dolgozza fel azt a tragédiát, amit születése előtt át kellett élnie.
Legyen ő, aki végre letöröli a könnyeiteket. Adrienne (zicsorka)

lexy 2008.12.30. 10:29:59

Kedves Vidramam és B.!

Gratulálok a kitartásotokhoz, eltökéltségetekhez és az odaadó családotokhoz! Kívánom, hogy a kicsi a pocakodban kitöltse a maximális idejét, most már nyugodt körülmények között, és boldogan nőhessen fel Majával együtt! Szandi, Gyuri és Bandus

Fel-mary 2008.12.30. 12:05:39

Kedves vidraman!
Sajnálom, hogy ilyen nagyon nehéz döntést kellett meghoznotok, nem tudom, sokunkban lett-e volna elég erő ehhez. Mindenesetre gratulálok a kitartásotokhoz, és nagyon bízom benne, hogy ebből a nehéz helyzetből sikerül végül egy síró, kakiló, büfiző, éjjel felébredő, de egészséges csomaggal kikeverednetek!
Remélem, nem fejezted be a blogírást, és olvashatunk még a terhességedről, a szülésről, és majd a babázásról is.
Üdv és nagyon szép babázós újévet kívánok:
Fel-mary

serfecs (törölt) 2008.12.30. 19:54:42

Vidramam, nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült a beavatkozás, igazából múlt szombat óta egyfolytában Ti jártok a fejemben és azt hiszem, azt a beszélgetést a sógornőddel soha nem fogom elfelejteni... Csak arra tudtam gondolni az elmúlt 1 hétben, hogy nem lehet, hogy ekkora veszteség után egy újabb tragédiával végződjön ez az év. Komolyan mondom, ujjongtam, amikor olvastam a mailben továbbított sms-t :-)

Sokkal boldogabb, simább és népesebb Újévet kívánok Nektek!
Üdv,
egy szurkolód ;-)

Pelle381 2008.12.31. 08:10:49

Drága Vidramam!

Kívánom, hogy a terhesség hátralévő része nyugodt, békés mederben menjen, nagyon erős vagy és bátor, de egy Édesanyának ilyennek kell lennie. Köszönöm, hogy leírtad, mi történt veletek, most már nem lesz semmi baj! A párod csodálatos ember, nagyon jó helyre érkezik ez a pici fiú, és akkor a nővérkéjét még nem is említettem! :-)

Virtuális nagy ölelés, drukkolok nagyon!!!!
Puszi:
Pelle381

jcs6 2009.01.02. 06:56:56

Edes Draga VM es VP! Sokaig tanakodtam, mit is irhatnek, es annak ellenere, hogy fogalmam se volt (es talan most sincs), ugy ereztem, jeleznem kell nektek, hogy sokat gondolok Ratok es teljes szivemmel kivanom nektek, soha tobbe ne kelljen ilyen nehez dontest meghoznotok!
Szivembol kivanom azt is, hogy ez a kisfiu elfeledtesse veletek -- amennyire ez lehetseges -- mindazt, amit at kellett elnetek azert, hogy M-nak kistestvere lehessen. Felnezek Ratok a kitartasotokert es azert a rengeteg eroert, amely a kettotok kapcsolatabol taplalkozva nem ismer lehetetlent!
Probalom megtartani a hitemet abban, hogy igenis van igazsag a vilagon ... KELL, hogy legyen!

jucus

mizseiszilvi 2009.01.05. 22:14:14

Kedves Vidramam!
Megkönnyeztem a soraidat... Ismeretlenül is sokat gondolunk rátok és drukkolunk, ahogy eddig is tettük. Sok erőt és kitartást kívánunk a továbbiakra!!

Saci Mami · http://mamikam.blog.hu 2009.01.06. 00:59:52

Drága Vidramam és Vidrapap

Sajnálom, hogy az egyik babát elvesztettétek. És egyben gratulálok a megmaradt picurhoz. Tiszta szívemből kívánom, hogy gondtalan további közel 20 hetet töltsön a pocakodban. Vigyázz magadra, én is köszönöm, hogy leírtad ilyenkor mindig eszembe jut hogy az én "gondjaim" eltörpülnek, és hálás lehetek azért amim van. Kitartásotok, harcotok példamutató, párod nagyszerű ember, jó kis páros vagytok :-) REmélem, a jó híreket a továbbiakban is megosztod velünk...

Sokszor ölellek, nagyon sokat gondolok Rátok!!!
puszi
Gonoszka2
süti beállítások módosítása